WLC har bytt namn till DSS Hälsa

Önskar du att komma i kontakt med oss kan du maila oss på foretag@dss-halsa.se så kontaktar vi dig inom 24 timmar helgfria vardagar alternativt om du ringer oss på tel: 08 – 4000 61 21 under våra öppettider.

Privatvård för företag

White Label Care erbjuder produkter för såväl enskilda firmor till stora börsnoterade bolag. Distribution av försäkringarna sker via våra utvalda partners.

Privatvård grupp

White Label Care samarbetar med ett flertal organisationer och förbund. Tillsammans har vi tagit fram specialanpassade sjukvårdsförsäkrings-lösningar som stärker medlemsförmånen.

Partnerlösningar

White Label Care utvecklar speciellt anpassade produkter avseende innehåll, och administration för exempelvis försäkringsbolag och captives. Vi erbjuder även lösningar med Co branding och delad risk.

Vårdförsäkring hos oss

Vi erbjuder en vårdförsäkring som är enkel och trygg, och vi garanterar en snabb tillgång till vård. Vårt nätverk inom privatvård sträcker sig över hela Sverige och i Norden.

Du kommer att få snabb och effektiv hjälp av leg sjuksköterskor som ger professionella råd och hjälper dig att få rätt vård och behandling där det behövs. Våra erfarna sjuksköterskor finns tillgängliga alla vardagar mellan kl 09.00-17.00.

Vi bokar in dig direkt till rätt vårdgivare eller behandling, utifrån dina behov, utan krav på remiss.

Se också hur vi behandlar dina personuppgifter