Om oss

Tänk dig en vårdförsäkring som bygger broar mellan den privata och offentliga vården. DSS Hälsa utgör denna bro. Vi är specialiserade och engagerade på området vård, hälsa & försäkring och är Nordens ledande specialist inom vårdförsäkringar. Vårt uppdrag och vår framgång bygger på att navigera kundens hela patientresa till all form av vård – oavsett offentlig eller privat.

DSS Hälsa AB är systerbolag till Dansk Sundhedssikring som är Danmarks och Nordens största leverantör av vårdförsäkring. Vi sätter människan först. Varje dag arbetar vi för att säkerställa ett hälsosammare liv för våra kunder. Det är drivkraften bakom vår verksamhet och det som betyder mest för oss alla. Vårt Hälsoteam består av läkare och sjuksköterskor som arbetar nära offentliga och privata sjukhus för att säkerställa att våra försäkringspatienter går igenom vårdkedjan snabbt och enkelt. Vi tar inte bara hand om våra kunder när skadan har inträffat, vi vill även förhindra skador. Patienten och DSS- Hälsa´s Hälsoteam kommer att följas åt hela vägen. Det är det som gör oss till DSS Hälsa.

Dansk Sundhedssikring (DSS) är ett starkt och växande vårdföretag och för närvarande är vi 190 anställda. Vi är en av de största leverantörerna av vårdförsäkring i Danmark, och även i Norden, med över 330.000 försäkrade. Vi har utvecklat framtidens vårdförsäkring som är baserad på personlig service med egen hälso- och sjukvårdspersonal som hjälper våra kunder, både i det offentliga och i det privata sjukvårdssystemet.

Mer än 80 sjuksköterskor hanterar dialogen mellan våra kunder och våra vårdleverantörer.

Våra kunder består av 7.500 företag och organisationer som är förmedlade av försäkringsmäklare, gruppföreträdare, banker och liv-och sakförsäkringsbolag som själv inte administrerar vårdförsäkringar.